Őrület a fák alatt: mennyire oké a Campus a Nagyerdőn?

Őrület a fák alatt: mennyire oké a Campus a Nagyerdőn?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Jó helyen van a Campus Fesztivál ott, ahol van, vagy inkább máshol kellene megrendezni? Olvasóink véleménye többnyire egybevág.

– Szerintem nagyon jó, hogy a Nagyerdőn van a rendezvény, azonban kissé zavaró, hogy éppen a stadion mellett zajlik, amiben nincsenek külön terek kialakítva a programoknak – válaszolta Bodó Zsombor.


bzs

Bodó Zsombor


Jeges Patrik szintén úgy gondolja, hogy jobban ki lehetne használni a helyszínt: – Egész jó választás a Nagyerdő, de ott van a stadion, ami belül üres. Igaz, én még nem voltam a fesztiválon, csak kívülről láttam, de sokkal több ember férne el kényelmesebben, ha az a terület is meg lenne nyitva – mondta.


jp

Jeges Patrik


– Nagyon jó hely ez a bulizásnak, minden közel van. Még nem voltam, de idén már én is fesztiválozok, kíváncsian várom – mondta Sándor Blanka.


sb

Sándor Blanka


– Megfelelő a helyszín, hiszen nagyon jó a közlekedés, könnyen meg lehet közelíteni – válaszolta Vereb Boglárka.


vb

Vereb Boglárka


– Jó hely, mert messzebb van a belvárostól, és nagy terület áll a fesztiválozók rendelkezésére – véli Szabó Mercédesz.


szm

Szabó Mercédesz


Sztelek Ferenc szerint szintén ideális a fesztivál helyszíne: – A közlekedés is nagyon jó, tágas a hely, közel van – mondta.


szf

Sztelek Ferenc


HBN|Fotók: Derencsényi István


Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!