Országszerte körözött férfit fogtak Nyíracsádon

Országszerte körözött férfit fogtak Nyíracsádon
© Illusztráció: HBN-archív
Nyíracsád – Országos elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 34 éves férfi ellen, akit a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak.

A rendőrök 2015. október 22-én 20 óra 25 perckor Nyíracsádon járőröztek, amikor olyan információ jutott a tudomásukra, hogy az egyik helyi lakos ellen körözés van érvényben. A 34 éves férfit otthonában igazoltatták a járőrök, amely során megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök K. Istvánt elfogták és a Nyíradonyi Rendőrőrsre előállították. A nyomozók a körözött férfit őrizete vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján, míg 2 főt az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 6 esetben foganatosítottak.
hirdetés