büntetés

2020.06.01. 20:54

Bereczet három, Calcant két mérkőzésre tiltották el

A Ferencváros játékosa, Tokmac Nguen pedig írásbeli megrovást kapott.

Mezõkövesd, 2020. május 23. A fehérvári Lyes Houri (b) és a mezõkövesdi Berecz Zsombor a labdarúgó Magyar Kupa elõdöntõjének elsõ mérkõzéseként, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Mezõkövesd Zsóry FC - MOL Fehérvár FC találkozón a mezõkövesdi városi stadionban 2020. május 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI / Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

A mezőkövesdi Berecz Zsombort három, míg az újpesti Andreias-Cristian Calcant két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapjának hétfői híre szerint Bereczet az ellenfél megütéséért büntették, de a középpályás játszhat a Budapest Honvéd elleni, szerdai Magyar Kupa-döntőn, mert az eltiltása a bajnokságra vonatkozik.

Az Újpest piros lappal kiállított román légiósa megrúgta ellenfelét, amikor a labda nem volt számára megjátszható, ezért bűnhődött.

A fegyelmi bizottság írásbeli megrovásban részesítette a Ferencváros játékosát, Tokmac Nguent a ruházatán viselt tiltott feliratért.

Az MLSZ honlapja kiemeli, mindhárom játékosnál a szabályzat alapján kiszabható legkisebb büntetésről döntöttek, ám a nem engedélyezett felirat viseléséért a jövőben minden esetben tényleges büntetés kiszabására kerül sor.

Forrás: MTI

Borítókép: a fehérvári Lyes Houri (b) és a mezőkövesdi Berecz Zsombor a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseként, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Mezőkövesd Zsóry FC – MOL Fehérvár FC találkozón a mezőkövesdi városi stadionban 2020. május 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában