Országosan körözött férfit kaptak el az Arany János utcán

Debrecen – Országos elfogatóparancs volt érvényben az ellen a helyi férfi ellen, akit a rendőrök Debrecen belvárosában fogtak el.

A rendőrök 2015. november 19-én 7 óra 55 perckor Debrecenben, az Arany János utcában járőröztek, amikor a gyalogátkelőhelyen megláttak egy férfit, akiről tudták, hogy körözés van ellene érvényben. A körzeti megbízottak elfogták és igazoltatták a 66 éves helyi lakost, amely során megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Bv. Csoportja adott ki ellen elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését. A rendőrök B. Istvánt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset súlyos, 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 24 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 9 esetben foganatosítottak.
hirdetés