Országos körözés volt a Dombostanyán elfogott nő ellen

Debrecen – A rendőrök Debrecen-Dombostanyán fogták el azt a 30 éves nőt, akivel szemben országos elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2015. október 28-án 17 óra 40 perckor Debrecen-Dombostanyán járőröztek, amikor olyan információ jutott a tudomásukra, hogy az egyik hétvégi házban egy körözött személy tartózkodik. A járőrök az adatgyűjtést követően felkutatták a 30 éves helyi lakost, akiről az igazoltatása során megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök F. Krisztinát elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 12 esetben foganatosítottak.
hirdetés