Országgyűlési választás 2010 – Jobbik: „Rendszerkritikus erő vagyunk”

Miskolc – A Jobbik, nemmel szavazott az EU most megválasztott bizottságaira és annak szerkezetére, valamint személyi összetételére.

Mert most lényegében konzerválódik a mögöttes erő, ami a szociál-liberális kormányozhatóság életképességét igyekszik bebetonozni és folytatni. A „Jobbik” azonban rendszerkritikus erő az unióban és Magyarországon is – erről Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselőjeként és köztársasági elnök jelöltjeként beszélt Miskolcon vasárnap a párt megyei rendezvénye előtti sajtótájékoztatón.

Hozzátette, petíciót készítettek Budaházy György és a többi politikai fogoly szabadon bocsátásáért és a magyarok szabadságjogaiért. Kijelentette: a párt kormányképes erő megszerzéséért indul, hogy radikális változást tudjanak végrehajtani az ország érdekében. Megszerzik a szavazók felének voksait. Dr. Gaudi-Nagy Tamás bemutatta a Jobbik programját. Megfogalmazása szerint csak nekik van hiteles szakemberek által készített részletes, a nemzet sorsát megváltoztatni képes programjuk.