Orrtörés és agyrázkódás Sós Bencénél

Akt.:
Orrtörés és agyrázkódás Sós Bencénél
© Fotók: dvsc.hu
Debrecen – Sós egyből jelezte, hogy baj van, már az öltözőig sem tudott eljutni. A héten nem tud a csapattal edzeni a szombaton megsérült középpályás.

A Haladás elleni mérkőzés első félidejének végén fejsérülést szenvedett Sós Bence, aki az ápolás után ugyan megpróbált visszatérni a pályára, de mégsem tudta folytatni a játékot.

– Teljesen ártalmatlan szituáció volt, egy pattogó labdára indultam az ellenfél játékosával, és nekem sikerült elfejelnem, de ezt már csak később tudtam meg, mert három másodperc teljesen kiesett – nyilatkozta a DVSC középpályása a klub honlapjának. – Csak arra eszméltem, jön be a csapatorvosunk, Tamás doktor, illetve Dankó Misi (rehabilitációs edző – szerk.), és láttam, hogy csupa vér a kezem. Nem éreztem semmilyen fájdalmat, nem is tudtam, hogy az orrommal vagy mással történt valami. Bekötötték a fejemet, és visszatértem a pályára. Egy méter kocogás után, mint akit izomból fejbe vágtak, elkezdett forogni velem a világ.

Egyből jeleztem, hogy baj van, az öltözőig sem tudtam eljutni, mert akkor már nagyon fájt.”

Jöttek a mentősök, kórházba szállítottak, ott derült ki, hogy eltört az orrom, és szétnyílt a szemöldököm, amit össze is kellett varrni, emellett agyrázkódást szenvedtem.

A dvsc.hu beszámolója szerint Sós Bence orrcsontját vasárnap helyrerakták. A játékos már jobban van, de a héten pihennie kell. Jövő hét hétfőn kiveszik a varratot, ezt követően edzhet újra egy arcvédő maszk viselésével.


Fotók: Derencsényi István, 9900.hu
Debrecen – A DVSC vs. Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pacsi Bálint értékelte a látottakat. Herczeg András: Fegyelmezetten és szervezetten játszott a Haladás, hamar kaptuk a gólt. Végig irányítottuk a játékot, kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani most. Sajnálom,...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 13. fordulójában a DVSC csapata a Swietelsky Haladás együttesét fogadta szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 13. forduló...