A szívük is benne van

2019.07.12. 08:01

Feelinges nyári klipet forgatott a böszörményi zenekar

Egy fülbemászó, igazi nyári slágert írtak Iván Szandráék.

Fotó: YouTube / Ruby Harlem

A Ruby Harlemről elmondható, hogy az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A hajdúböszörményi kötődésű együttes az év hazai kortárs szórakoztató zenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában vehette át első Fonogram díját április elején. A napokban pedig YouTube-csatornájukra töltötték fel legújabb fülbemászó klipjüket A szíved is benne van címmel.

A dalban FMaN is feltűnik, azaz Trap kapitány, a Tha Shudras zenekar egykor elmaszkírozott frontembere. FMaN most a dalban kivételesen nem a beatbox-tudását, hanem kicsit rekedtes énekhangját csillogtatja meg, belecsempészve egy kis hiphopos lüktetést.

A Campuson is

A klipet eddig közel háromezren látták, de korábban már hallhattuk a zenét, ugyanis a Duna TV Család-Barát című délelőtti műsorában vendégeskedett a nyolcfős zenekar. Az énekesnő, Iván Szandra, mint mindig, most is kivette a részét a dalból, Heilig Tomival közösen szerezték a zenét, a lelkesítő vidám dalszöveget pedig FMaNnel írták együtt. Szandra egyébként zenei alapjait nem máshol, mint a bostoni Berklee College of Music zenei egyetemen szerezte, s ott került közelebb az afroamerikai alapokon nyugvó zenei stílusokhoz, valamint a gospel zene lelki és kulturális hátteréhez. A zenekar csütörtökön este 20.20-tól a Campus Fesztivál Gasztroszínpadán forrósítja fel a hangulatot.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában