Oroszlán szerelmi horoszkóp 2010.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2010.
Rosszul érzed magad, ha nem állhatsz a középpontban. Szereted az elismerést, a dicséretet.

Rendkívül magasak az elvárásaid, a világgal és persze önmagaddal szemben is. De a lehetőségeid eléggé korlátozottak lesznek. Az év elején ugyanis a Szaturnusz uralma alatt nehezen tud fellángolni a szerelem. A magabiztosság álarca mögé rejted a kishitűségedet, és megpróbálsz uralkodni a kapcsolataidban.

A harcias Oroszlán-szerep 2010-ben nem vezet jóra. Ha magad sem érted, hogy miért, de minduntalan elveszted a türelmed, ideges vagy, kritizálsz, veszekszel, semminek nem tudsz örülni, semmit nem találsz jónak, akkor hogyan tudna elfogadni a környezeted? Elijeszted azt is, aki őszinte rajongással közeledne hozzád.

Nyáron sok új ismeretséggel lehetsz gazdagabb, de ezek a kapcsolatok csak arra jók, hogy társaságukban ráébredj: mit nem szeretnél. Legnagyobb baj abból lesz, hogyha többet adsz a látszatra, mint arra, ami a szívben lakozik. Augusztusban talán ráébredsz, mit tettél rosszul, és még módodban áll visszafordítani az eseményeket. Az év utolsó heteiben végre lenyugszanak a kedélyek, és magadra találsz.

 Ehhez persze hozzájárul, hogy melléd áll egy nagyon türelmes, kedves társ, aki a hibáiddal együtt is szeretni fog. És az ő szeretete annyi önbizalmat ad, hogy már nem kell harciassággal leplezned bizonytalanságodat.

 

Forrás: astronet.hu