Helyi közélet

2017.03.17. 17:02

Szünetel a kisvállalkozások versenyképességi hitelprogramja

Budapest - Szünetel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére kiírt hitelprogram, mert a beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló keretet - tette közzé a kiíró a <a href="http://palyazat.gov.hu" target="_blank">palyazat.gov.hu</a> honlapon.

Budapest - Szünetel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére kiírt hitelprogram, mert a beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló keretet - tette közzé a kiíró a palyazat.gov.hu honlapon.

A tájékoztató szerint a hitelprogram keretösszege 70 milliárd forint.

A hitelprogram célja a külső finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis és középvállalkozások versenyképességének fejlesztése, életképes, jövedelem termelő beruházásaik támogatása.

A programban minimum 1 millió forintot, maximum 600 millió forintot lehetett igényelni, a kezdő vállalkozások által igényelhető hitel összege nem érheti el a 150 millió forintot.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában