szon-sportoldal

2008.03.13. 10:56

Bölcs taktikára építenek Bőcsön

<p>A Makó elleni iksz után is a döntetlen a minimális cél a tuzsériak számára.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/bolcs-taktikara-epitenek-bocson/cn/szon-news-km_01-20080313-104709">Ősszel. A két fél egymás elleni találkozójáról szóló cikk letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Hatalmas pofont kapott a Bőcs a bajnokaspiráns Kecskemét otthonában a labdarúgó-másodosztály utóbbi fordulójában: már a 38. percben kialakult a 4–0-ás végeredmény. Ezek után érkezik a Tuzsér a Hernád-parti településre, vasárnap fél háromtól kezdődik a bajnoki.

Hiányzók

Ketten biztosan nem léphetnek pályára a tuzsériaknál: Sipos Tamás kétmeccses

eltiltása ezúttal telik le, Szilágyi Krisztián pedig az előző könyökös

nyomait viseli az arcán, ami akadályozza a játékban.

– Egy stílusos, játékosan futballozó ellenfélhez utazunk. Sok újdonságot egyik fél sem tartogathat, hiszen nyitott könyv vagyunk egymás számára, a játékosok jó ismerősök – taglalta Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. Az elmúlt fordulóban döntetlennel mutatkozott be a helyi közönségnek, a Makó elleni 2–2 reményt adhat a folytatáshoz. – Minden bizonnyal a kecskeméti 0–4 feltüzeli a bőcsieket, szeretnénk megakadályozni abban őket, hogy lerohanjanak. A masszív védekezésből erőltetnénk a kontratámadásokat, ami pontot vagy pontokat eredményezhet. Jó hangulatban teltek az edzések, bizakodó a hangulat, remélem, kedélyes lesz a hazaút is Bőcsről.
- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!