Örömünnep Sárrétudvariban: csúcsra ért a csapat!

Örömünnep Sárrétudvariban: csúcsra ért a csapat!
Örömünnep Sárrétudvariban: csúcsra ért a csapat! - © Fotó: Magánarchívum
Sárrétudvari – Az elkötelezett labdarúgóknak, a lelkes szurkolóknak és a támogatóknak hála az élen végeztek.

Sárrétudvari csapata évek óta a megye I-es kiírás élmezőnyébe tartozik, 2012 után pedig újra bajnoki címet ünnepelhetett a háromezer fős település. Udvari ugyan nem rendelkezik olyan háttérrel, amivel vállalhatná az NB III-as bajnokságot, így aranyukat ezúttal is erkölcsi sikerként könyvelhetik el, de ez semmit sem von le érdemeikből.

A győzelem annak a közösségi összefogásnak köszönhető, amely a csapat mellett áll: ez megnyilvánul a helyi vállalkozóréteg és a településvezetés támogatásában, illetve a szurkolótábor elkötelezettségében.

Sárrétudvari mindig is elismert és tisztelt együttese volt a megyei labdarúgás mezőnyének, s a jelenkori focisták ismét rászolgáltak erre a megbecsülésre.

Kiss Tibor polgármester közbenjárásának hála Sárrétudvari a debreceni Nagyerdei Stadionban vívhatta meg Hajdúszoboszló ellen a Hajdú-Bihar megyei Magyar Kupa selejtezőjének döntőjét, ami örök emlék marad a játékosok és a szurkolók számára is. A kupadöntő után a település falunapján is felemelő hangulatban, több száz ember lelkes tapsvihara mellett ünnepelték a megye I-es bajnokcsapatot, illetve az U15-ös ezüstérmes és az U18-as bronzérmes gárdát. A medálok átadásban közreműködött Pataki Gyula a megyei szövetség alelnöke, Kiss Tibor polgármester, valamint a települési rendezvényen résztvevő Farkas Bertalan űrhajós, és Dr. Hassan Ziad.

Sárrétudvari labdarúgói a sikerek után bizakodva várják az országos főtáblás kupasorsolást és készülnek a következő szezonra.

HBN
hirdetés