Örömmel fog visszagondolni a Lokira

Akt.:
A szezon végéig még a Loki sikeréért harcol majd Hajduch Csenge
A szezon végéig még a Loki sikeréért harcol majd Hajduch Csenge - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Ugyan még egy évig élő szerződés kötné a Lokihoz Hajduch Csengét, a játékos és a klub mégis úgy döntött, közös megegyezéssel felbontják a kontraktust. A balkezes átlövő tavaly nyáron érkezett Debrecenbe, Székesfehérvárról igazolt a DVSC-be.

– Békésen váltunk el, a jövő évi keret kialakításánál kiderült, kevesebb játéklehetőséghez jutnék a következő idényben, mint eddig, így úgy láttuk jobbnak, ha elválnak útjaink. Már meg is van a következő csapatom, Budaörsön fogom folytatni a pályafutásomat – mondta el a Napló érdeklődésére Csenge, aki örömmel gondol majd vissza a cívisvárosi évére.

– Jól éreztem magam Debrecenben, nagyon jó volt a közeg, a csapat, a körülmények. Az egész országban tudják, milyen különleges hangulatot tudnak teremteni a szurkolók a Hódosban, boldog vagyok, hogy ezt átélhettem, örökké emlékezni fogok rá. Több lánnyal is remek kapcsolatot ápolok, azon leszek, hogy a kialakult barátságok a jövőben is megmaradjanak – nyilatkozta a kézis.

Hajduch Csenge természetesen nem távozik rögtön, a 2017/18-as szezon végéig még marad a Lokiban, ahogy fogalmazott, még van feladata a piros-fehéreknél, a hátralévő meccseken is mindent meg fog tenni a csapat sikeréért.

Az átlövő az aktuális pontvadászatban, a bajnokikat és kupameccseket beleértve eddig 27 találkozón lépett pályára és 38 gólt lőtt.

Ami már biztos

Azt már korábban bejelentette a DVSC, hogy a távozók között lesz a fehérorosz válogatott Karina Jezsikava, Csáki Viktória, Hársfalvi Júlia, Horváth-Pásztor Bettina, Lajtos Nóra és Sirián Szederke. Ugyanakkor hivatalos, hogy érkezik Triffa Ágnes, Kovács Anna, Arany Rebeka és a kettős játékengedéllyel Nyíradonyban játszó Szabó Panna is nagyobb szerephez jut majd a jövőben.

Mint ismert, a következő pontvadászattól a norvég Pal Oldrup Jensen lesz a DVSC-TVP vezetőedzője, munkáját Vida Gergő segíti majd.

– SZADÓ –További hírek a Sport kategóriából