Örökbe fogadható kutyusok és egy cica

Örökbe fogadható kutyusok és egy cica
© Fotók: EÁÁ KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk a info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-­címen vagy a 06-20/402-4301-es telefonszámon.

viviVivi visszahúzódó kölyök lány cica. Nagyon hálás a simogatásért, dorombol érte. Jelenleg ideiglenes befogadónál él. Oltási program végén, ivartalanítva, benti tartásra fogadható örökbe.

kesuKesu igazi egyéniség! Aktív, egyéves szuka kutya. Más kutyákkal barátságos. Olyan családot keresünk számára, ahol eljárnak vele sétálni, kirándulni, akár kutyaiskolába is, hogy levezethesse energiáit. Benti, vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe.

hillaryHillary nagyon kedves, nyugodt, 2 éves szuka. Elsőre az idegenektől tart, egy kis idő kell neki, amíg megbarátkozik valakivel. Pórázon szépen sétál, nem húz. Nincs túl nagy mozgásigénye, de kéri a vele való foglalkozást. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe szökésbiztos kerítés mellé.

brendaBrenda barátságos, határozott, egyéves szuka kutya. Más kutyákkal jól kijön, nem agresszív. Aktív, szellemileg és fizikálisan is le kell fárasztani, így sportos gazdit keresünk számára.

billyBilly életvidám, két év körüli kan. Bújós, ragaszkodó kutya. Nem túl aktív, de szívesen megy sétálni. Balesete miatt valószínűleg sosem lesz százszázalékos a járása, de ez semmiben nem korlátozza, kicsit lassabban szalad, mint társai. Igazi családi kutya, imádja a gyerekeket. Benti tartásra fogadható örökbe.

HBN|Fotók: EÁÁ KHE