Örök slágerek a hardcore csapattól

Akt.:
H.P. Baxxter, a Scooter énekese
H.P. Baxxter, a Scooter énekese - © Fotó: Sergey Malgavko/Sputnik
Debrecen – A ’90-es évektől féktelenül menetelnek előre.

Az egyik legnépszerűbb német elektronikus zenei együttes érkezik a cívisvárosba július 20-án, hogy megmozgassa a bulizni vágyókat a Campus Fesztiválon. A happy hardcore csapat, a Scooter immár a 25. életévét ünnepelheti a színpadon, hiszen a zenei királyok 1993 óta boldogítják a rajongókat. A technobanda több mint 30 millió eladott lemezével Németország egyik legsikeresebb formációja, akik minden egyes fellépésükkel elhozzák a színpadra az igazi retro hangulatot. Az együttes története során körülbelül 14 millió albumot adott el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtött be.

A cívisvárosban eddig még nem

Jártak már hazánkban, hatalmas tömegeket vonzó koncerttel rukkoltak elő Budapesten, de a debreceni közönségnek eddig még nem volt alkalma találkozni a bandával. Az együttes a Budapest Parkban teltházas koncertet adott, ahol a rajongókat vissza repítették a ’90-es évekbe.

A Campus Fesztiválon egy látványos show keretében tér vissza a formáció, hogy a magyar közönséget ismét elkápráztathassa. A csapat olyan világslágereket adott ki egymás után, mint a“Move Your Ass!”, az “Endless Summer”, a “Let Me Be Your Valentine” vagy a “Rebel Yell”, amelyek valljuk be felejthetetlenek.

NE


Fotó: a38.hu
Debrecen - Zúzós, alternatív dalaikkal kedveskednek a közönségnek. Idén is beveszi a Campus Fesztivál Atomerőmű Fénytorony Pódium színpadát az Esti Kornél, melynek tagjai zúzós, alternatív dalaikkal kedveskednek a közönségnek. A banda szövegvilága talán még Kosztolányinak is bejönne, a melankóliá...

Szerinte az emberek azt mondanak rá, amit látni akarnak benne
Debrecen - Majka hazajár Debrecenbe, a város és a Campus Fesztivál örök szerelme. Interjú Majoros Péter műsorvezető, rapper, dalszövegíróval. Mint „ózdi fenegyerek” kerültél be a köztudatba, és vannak, akik még ma is ezt a jelzőt használják veled kapcsolatban. Mennyire állja meg ma ez a helyét, v...