Nagyvilág

2008.12.23. 06:19

Ismét letartóztatták a tengerparton szexelő britet

<p>Ismét letartóztatták Dubaiban azt a brit férfit, akit még júliusban kaptak rajta, hogy a tengerparton "enyelgett" barátnőjével, holott az országban uralkodó szigorú iszlám szabályok elítélik nemcsak a nyilvános, hanem a házasságon kívüli szexet is.</p>

A férfi londoni ügyvédje szerint Vince Acorsnak kedd reggel kellett volna a brit fővárosba érkeznie, ám védencét még a dubai repülőtéren újból letartóztatták. Andrew Crossley szerint nem lehet tudni, hogy mikor engedik szabadon az országból egyébként kiutasított védencét. Mint mondta, a férfinek már pénteken el kellett volna hagynia az országot, ám akkor késett a kiadatási eljárása.

A 34 éves Vince Acorsra és partnerére, a 36 éves Michelle Palmerre még októberben szabott ki az első fokon eljáró dubai bíróság háromhónapnyi börtönt és 55 ezer forintnyi pénzbírságot, amiért egy átmulatott éjszakát a dubai tengerpart fövenyén fejeztek be.

A konzervatív muszlim országban többszörösen is megsértették a törvényt - itt ugyanis tilos az alkohol fogyasztása, és a nyilvános szex is. Novemberben azonban egy fellebbviteli bíróság felfüggesztette a börtönbüntetésről szóló ítéletet, és kiutasította a nyilvánosan bujálkodó európaiakat az országból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!