Helyi közélet

2008.12.23. 20:17

Betonkerítésnek ütközött egy autó a Panoráma úton

<p>Egy könnyebb sérültet szállítottak a Kenézy Gyula kórházba a mentősök kedden este, annak a balesetnek a helyszínéről, amely a Panoráma úton történt, ahol betonkerítésnek csúszott egy autós, miután egy másik kocsival érintőlegesen összeütközött. <dia width="800" height="1000" alt="Betonkerítésnek ütközött egy autó a Panoráma úton"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Betonker_t_snek__tk_z_tt_egy_aut__a_Panor_m/index.shtml , SERIE ,800,1000)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Betonkerítésnek ütközött egy autó a Panoráma úton" /></a></dia></p>

Az Acsádi út és a 48-as főút közötti Panoráma út szakaszán történt baleset pontos okai még nem tisztázottak, annyi azonban bizonyos, hogy a főút felé haladó autós letért az út jobb oldalán lévő füves területre, ahol egy út szélén álló kocsit meghúzott, majd egy ház kerítésének ütközött. Az eset kivizsgálására a rendőrség eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában