Őrizetben az idős asszonyt kifosztó debreceni férfi

Akt.:
Őrizetben az idős asszonyt kifosztó debreceni férfi
© Fotó: police.hu
Debrecen – A nyomozók azonosították és elfogták azt az 51 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kifosztott egy idős nénit Debrecenben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 1-jén 11 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, az Ibolya utcában egy idős nő lakásának nyitva hagyott ajtaján bement egy ismeretlen férfi, aki a szobában tartózkodó néninek azt állította, hogy rosszul érzi magát, és vizet szeretne inni. A 75 éves néni adott egy pohár vizet az ismeretlennek. A férfi beszélgetni kezdett a sértettel, aztán a szekrényről hirtelen magához vette a néni mobiltelefonját és annak töltőjét, majd a lakásból elmenekült.

A történteket a sértett elmondta a lányának, aki azonnal bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében.

A beszerzett információk alapján a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 51 éves helyi férfit, akit 2016. január 8-án 12 óra 40 perckor Debrecenben, a Péterfia utcában elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók A. Sándort gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya A. Sándor ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés