szurkolhatunk a hazaiaknak

2020.03.05. 19:58

A DEAC-nak is elkezdődik a rájátszás

Mindkét megyei gárdának szüksége van a bajnoki pontokra.

Fotó: Kovács Péter, archívum

A második fordulóval folytatódik az első osztályú férfi futsalbajnokság rájátszása, pénteken mindkét megyei alakulat pályára lép. Mivel a címvédő Berettyóújfalu drámai mérkőzésen veszített a Haladás ellen a Magyar Kupa döntőjében, így már csak a bajnokságban maradt esélye az aranyra. Ott viszont nagyon is jók az esélyei, hiszen éllovasként a legtöbb pontot vitték a felsőházi rájátszásba, ahol az első fordulóban 5–2-re verték az FTC együttesét. Ezen a hétvégén a Rubeolát fogadják 18:30-tól a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, a mérkőzés esélyese a hajdúsági alakulat.

Az alapszakaszt a hetedik helyen zártó Debreceni Egyetem férfi futsalosai a Csömör otthonában vágnak neki az NB I.-es tagság meghosszabbításáért zajló alsóházi rájátszásnak. A gárdában csak Esztergomi Ádám bajlódik apróbb sérüléssel, őt leszámítva a keret többi tagja egészséges. A bajnokság első fázisában már bevette a DEAC a csömöri csarnokot, most ismét erre készülnek Szentes-Bíró Tamásék. Krajcsi Bence jól felkészített csapatnak tartja a Pest megyei gárdát, ennek ellenére szeretné megismételni az őszi bravúrt.

“Kiélezett meccsre számítok, de győzelemmel akarjuk kezdeni a rájátszást. Megnéztük a csömöriek Veszprém elleni meccsét, de ebből messzemenő következtetéseket nem igazán lehet levonni. Az ottani csarnokban mindig jó hangulat van, de szerencsére engem ez az atmoszféra inkább felspannol” – nyilatkozta a gárda hivatalos honlapján Krajcsi Bence.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában