Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.07. 09:34

Ifjúsági találkozó Ibrányban

<p>Ibrány - A szervezők célja, hogy a résztvevő fiatalok, ifjúsági szervezetek minden őket érintő információhoz hozzájuthassanak, illetve, hogy teret kapjanak a minél nagyobb együttgondolkodáshoz.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ifjusegi-talalkozo-ibranyban/cn/szon-news-km_01-20080530-095351"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

A Kalamáris Ifjúsági Egyesület június 13. és 15. között Ibrányban az Ibrányi László Művelődési Házban rendezi meg az V. Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Találkozót, a Paradigma Fesztivált. Az eddig megszokott konferencia-jellegű rendezvényekkel szemben az ifjúsági témákhoz kapcsolódó szakmai programok, előadások, workshopok, fórumok egy közös helyszínen valósulnak meg. A szervezők célja, hogy a résztvevő fiatalok, ifjúsági szervezetek minden őket érintő információhoz hozzájuthassanak, illetve, hogy teret kapjanak a minél nagyobb együttgondolkodáshoz.

A rendezvény fő vonalát az ifjúsági-civil szakmai programok adják: együttműködések, hálózatok, civil bemutatkozások, civil filmek, fesztiválszervezés, ifjúsági média készítés.A kulturális és szabadidős programok tekintetében is bőséges lesz a választék: kézműves foglalkozások, pontgyűjtő akció, sportolási lehetőségek, tudományos filmek.

A fesztiválon lehetőség lesz ismerkedésre, kapcsolatépítésre, részt lehet venni szerepjátékokon, önkéntesség-realitin. Lesz lehetőség továbbá úszásra, horgászásra, kisvonatozásra. Az esti koncertek fellépői: Óperentzia, Prometheus, Sun-tana, Bereg Citerazenekar. További információkat lehet kérni a 06-42/311-301 és a 06-30/684-3501-es telefonszámokon.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!