Óriások csatája újratöltve: szuperrangadót is hoz a BL-szerda

Akt.:
Óriások csatája újratöltve: szuperrangadót is hoz a BL-szerda
© Fotó: AFP / Don Emmert
Dortmund, München, Madrid – A keddi Juve–Barca (3-0) után szerdán a Bayern München a Real Madrid csapatát fogadja a Bajnokok Ligájában.

A negyeddöntők első mérkőzéseire kerül sor ezen a héten a Bajnokok Ligájában, ahogyan azt a versengés ezen szakában már megszokhattuk, több előrehozott döntőként aposztrofálható összecsapásra is sor kerül. Ilyen lesz szerdán 20.45-től az Allianz Arenában a Bayern München és a Real Madrid mérkőzése is, a két klub összesen 16 alkalommal végzet a sorozat élén.

„Trükkös sorsolás, de magabiztosak vagyunk, meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját. Izgalmas lesz a Real Madrid ellen játszani, nagyon jól ismerem őket, érdekes lesz visszatérni Madridba” – mondta korábban Carlo Ancelotti, a Bayern München edzője, utalva arra, hogy nemrég még a Realt irányította.

„Az egész világon igazi csemege lesz a szurkolóknak ez a párharc. Ancelottival olyan a kapcsolatunk, mint mester és tanítványa. Ő igazán jó ember, és mindannyian tudjuk, mekkora sikereket ért el itt” – reagált a sorsolás után Zinédine Zidane, a Real Madrid trénere, aki korábban Ancelotti másodedzője volt.

Madridban a Leicester

A nap másik 20.45-ös mérkőzésén a spanyol Atlético Madrid az angol bajnoki címvédő Leicestert fogadja 20.45-től, amely egy körrel korábban éppen egy spanyol élcsapatot, a Sevillát ejtett ki.

A kedd este történt dortmundi robbanás miatt a Borussia és a Monaco párharcát is szerdára helyezték át, ez a találkozó 18.45-kor kezdődik.

HBN