Óriási változás előtt a debreceni közlekedés, a rendőrség hasznos tanácsokkal segíti az autósokat

Akt.:
Óriási változás előtt a debreceni közlekedés, a rendőrség hasznos tanácsokkal segíti az autósokat
© Grafika: uft.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök fokozott figyelmet és türelmet kérnek a közlekedőktől a városban megvalósuló komplex közlekedésfejlesztés idején.

A Debreceni Főpályaudvar és más fejlesztések kivitelezésének idejére a rendőrség az alábbi tanácsokkal segíti a közlekedőket:

A munkavégzések miatt Debrecen területén forgalomterelésekre, valamint sebességkorlátozásokra kell számítani.

Kérünk mindenkit, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a lehetséges útvonalakról, mivel az útlezárások, forgalmirend-változtatások a kivitelező aktuális munkavégzésének megfelelően alakulnak.

Ne megszokásból vezessenek! Kérjük, a kihelyezett jelzőtáblákat figyeljék, és azoknak megfelelően közlekedjenek, illetve ha kell, aktuálisan tájékozódjanak előre Debrecen város honlapján, hogy egy adott útszakaszon a munkálatok idején hogyan kell közlekedni.

u44

Grafika: uft.hu

A változások az összes közlekedésben résztvevőre vonatkoznak, ezért kérjük gyalogosként, kerékpárosként és gépjárművezetőként egyaránt tartsák be a szabályokat!

Legyenek előzékenyek! Ha mindannyian csak egy járművet engedünk besorolni magunk elé, akkor könnyebben elkerülhetjük a torlódásokat.

Kérjük, figyeljenek a forgalom haladását segítő rendőrök jelzéseire.

Amennyiben egy kereszteződésben jelzőlámpa is működik, valamint rendőri forgalomirányítás is van, úgy a rendőr jelzéseit kell figyelembe venni!

Kérjük, amennyiben nagyobb torlódás alakul ki, vagy baleset történik, úgy arról a rendőrséget értesítsék.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Heteken belül indul a munka az Árpád téren

Ahogy várható volt, többször szóba került a csütörtöki közgyűlésen a forgalomátszervezés.

 

Újra kell tanulnunk a debreceni közlekedést

Ötvenkét csomópontot érintő változtatások következnek – gyorsítanák a forgalmat.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .