Óriási ketrecharcra készülnek Debrecenben

Óriási ketrecharcra készülnek Debrecenben
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Kőkemény küzdelmekre van kilátás a Hódos Imre sportcsarnokban október 31-én, szombaton 18 órakor megrendezésre kerülő ketrecharc-gálán.

Az idei esztendő sem múlik el rangos MMA-gála nélkül Debrecenben: a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen csapatfőnöke, Kovács Szabolcs és a legerősebb magyar szervezet, a HFC (Hungarian Fight Championship) közös szervezésében a legjobb magyar ketrecharcosok veszik birtokba a Hódosban felállításra kerülő ketrecet.

Természetesen a debreceniek a viadalon is képviseltetik magukat, kiskesztyűt húz a két közönségkedvenc, Soltész László és Kálucz Martin, de az előmérkőzések egyikén a tehetséges Váradi Péter is megmutathatja tudását.

De nézzük a részletes programot:

Két előmérkőzés nyitja a harcok sorát, aztán a HFC három négyestornájának küzdelmein izgulhatnak a nézők, 66-, 77- és 93 kilogrammban csapnak össze a harcosok. A 77 kilogrammosok között lép ketrecbe az extravagáns, nagyon tehetséges Kálucz Martin. A debreceni bunyós műtét utáni hosszabb kihagyás után lép meccsel újra, a döntőbe jutásért jó képességű francia riválissal ütközik, szüksége lesz a biztatásra.

ketrec

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szurkolásban valószínűleg nem lesz hiány, kialakult egy szakértő, a sportág csínját-bínját jól ismerő közönség. A publikum támogatására is számít az est főmeccsét vívó debreceni Pitbull, Soltész László is, aki fogyasztás után új súlycsoportban, a 70 kilogrammosok között próbálja gyarapítani győzelmei számát. Soltész új fejezetet kíván nyitni pályafutásában, a szimpatikus, szerény, ám annál nagyobb tudású versenyző szeretné megmutatni, bőven van még tartalék benne! Riválisa a Hódosban az ukrán, sokatmondó nevű Oleg ” Monte Christo” Obrevko lesz. A fiatal, profi karrierjét nemrég beindító szláv kitűnő amatőr eredményekkel rendelkezik, a debreceni harcos mellett viszont a tapasztalat, remek fizikai és technikai felkészültsége szól.