Óriási az anyagi kár a téglási tűz után

Óriási az anyagi kár a téglási tűz után
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Hétfőn reggel ismét kutyát mentettek a tűzoltók, de a nap folyamán még több műszaki beavatkozás volt Hajdú-Bihar megyében.

Ipari üzemben található villanymotor gyulladt ki tegnap kora reggel Téglás külterületén. Az ott dolgozók áramtalanították a csarnokot, valamint kézi tűzoltó készülékkel eloltották a lángokat. A hajdúböszörményi és a debreceni tűzoltók kiérkezésük után átvizsgálták a területet, majd kiszellőztették az épületet. A karbantartó személyzettel a kiégett gépet szétszerelték, elvégezték az utómunkálatokat, méghozzá a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

Hajdúszoboszlón, a Papp István utcában egy ház udvarán használaton kívüli szennyvízaknába esett egy kutya hétfőn reggel. A hajdúszoboszlói tűzoltók kéziszerszámok segítségével az akna nyílását megnövelték, így épségben kiemelték az ebet.

ku1

ku2

Fotók: katasztrófavédelem

Defekt miatt szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M35 autópályán, tegnap kora délután. A hajdúböszörményi tűzoltók vonultak a helyszínre, a jármű áramtalanítására avatkoztak be. A jármű vezetője nem sérült meg.

Romos épületben összehordott szemét égett öt négyzetméteren a debreceni Szepesi utcában tegnap késő délután. A helyi tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Villamos és személygépjármű ütközött össze Debrecenben, a Miklós utca-Piac utca kereszteződésben hétfőn este. A debreceni hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, a villamos a sínpályán maradt. Az utasok, a villamosvezető és az autó vezetője sem sérült meg.

vt21

Fotó: katasztrófavédelem

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –