Orbán Viktor az Európai Szakszervezeti Szövetség főtitkárával tárgyalt

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) kezet fog Luca Visentinivel, az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkárával megbeszélésükön az Országházban 2017. szeptember 8-án.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) kezet fog Luca Visentinivel, az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkárával megbeszélésükön az Országházban 2017. szeptember 8-án. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Budapest – A szociális jogok európai érvényesüléséről, illetve a kiküldetési irányelvről is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Luca Visentinivel, az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkárával péntek délután az Országházban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyaláson – amelyen részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is – szó esett a bérszínvonal-különbségről Európa keleti és nyugati része között, valamint áttekintették a kiküldetési irányelvvel kapcsolatos problémákat is.

Orbán Viktor tájékoztatta vendégét az e témában tett közös V4-kezdeményezésekről – közölte a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

– MTI –