Orbán-Gurría-találkozó: a magyar gazdaság sikerei példaértékűek

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Angel Gurríát, a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) fõtitkárát az Országházban 2016. május 6-án.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Angel Gurríát, a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) fõtitkárát az Országházban 2016. május 6-án. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Árvai Károly
Budapest – Áprilisi párizsi megbeszélésüket követően ezúttal Budapesten tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Angel Gurría, az OECD főtitkára – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Elmondta: az Országházban tartott péntek reggeli megbeszélésen a felek rendkívül eredményesnek és gyümölcsözőnek ítélték Magyarország és a gazdaságfejlesztési világszervezet együttműködését.

Orbán Viktor megismételte: abban, hogy a magyar reformok működnek, az OECD munkája is benne van. Angel Gurría méltatta Magyarország sikereit, és továbbra is fontosnak tartja hazánk tapasztalatainak megosztását más államokkal – ismertette a sajtófőnök.

– MTI –
hirdetés