Önök választották meg az év autóit!

Önök választották meg az év autóit!
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az olvasók szavazhattak, a kereskedők örülhetnek, a vásárlók pedig talán könnyebben dönthetnek.

Öt hét, nyolc kategória és jobbnál-jobb, szebbnél-szebb gépcsodák – egyetlen mondatba sűrítve talán így lehetne összefoglalni a Napló most záruló nagyszabású játékát, melynek keretében olvasóink választhatták meg a legkedveltebb autómodelleket és az idei év legkedveltebb márkáját. Valójában nem volt nehéz dolguk, hiszen az autókhoz (csakúgy, mint a focihoz) állítólag mindenki ért.

Melyik vajon a legjobb?

Henry Fordtól annak idején megkérdezte egy újságíró, hogy melyik a legjobb autó, mire az öreg (némileg talán meglepő módon) nemes egyszerűséggel így felelt: hát, az új autó! De azon belül is melyik? Arra voltunk kíváncsiak, hogy a különböző kategóriákban (a kicsitől a szabadidőautón keresztül a luxusig) a hajdú-bihari emberek szívéhez mely modellek állnak a leginkább közel. Ezért útjára indítottunk egy nagyszabású játékot, melynek során a napilapban és az online felületen, valamint a HAON-on olvasóink, látogatóink öt héten keresztül összesen nyolc kategória prominensei közül választhatták meg az „egyenlők közül az egyenlőbbet”.

Köszönjük, hogy játszott!

A szombatonként megjelenő kategóriaoldalak átböngészése után kinek-kinek lehetősége volt a szavazólapot kitölteni és ennek beküldésével a versenyben részt venni. Emellett a HAON-on is szavazhattak (mégpedig egyetlen kattintással) a portál látogatói a kedvenc modelljükre. A szavazással valamennyi olvasó csatlakozott egy nyereményjátékhoz, melynek keretében értékes ajándékok találtak gazdára. A szavazatok összeszámolását követően kollégáimmal örömmel láttuk, hogy a győztesek közé ugyanúgy bekerült volt szocialista (ám ma már nagyon is kapitalista) márka modellje (ráadásul mindjárt kettő is), mint az az amerikai izomautó, amivel bizony a magunkfajta földi halandó legfeljebb álmában csaphat egy kanyart. De sebaj, hiszen ez csak egy játék volt, ahol bárki gátlások nélkül engedhette szabadjára a vágyait.

HBN-PA


Kategóriák és győztesek

  • Kisautók: VW Polo
  • Kompakt: Mercedes A
  • Középkategória: Skoda Octavia
  • Felső-közép és luxus: Skoda Superb
  • Sportkocsik: Ford Mustang
  • Kishaszonjármű: Mercedes Vito
  • Hobbiautók: Suzuki Vitara
  • Szabadidőautók: Ford Kuga

di_ev_autoja-12

Katona Orsolya (Full Autó Kft) a Skoda Octavia győzelmének örülhetett

di_ev_autoja-26

Újhelyi István az Újhelyi Autó Kft képviseletében vette át a díjat

di_ev_autoja-23

Komlósi Róbert (Debrecen Autó) a Volkswagen Polo ért vett át elismerést

di_ev_autoja-22

Horváth Beatrix (Autó Alfa) a Suzuki Vitarára lehet büszke

di_ev_autoja-21

Czakóné Kovács Andrea (Limuzin Autóház) ugyancsak a Suzuki Vitarával nyert

di_ev_autoja-19

Király Zoltán (Vagép) a Ford Kuga elsőségéért is besöpörte a díjat

di_ev_autoja-16

Czoller Tamás (Pappas Autó) a Vitóval is kategóriagyőztes lett
hirdetés