Nagyvilág

2016.08.09. 15:21

Rendőrt hívtak hozzájuk, de csak magányában sírt egy olasz házaspár

Róma - A kiérkező járőrök az idős párral töltötték az estét és még spagettit is főztek nekik.

Róma - A kiérkező járőrök az idős párral töltötték az estét és még spagettit is főztek nekik.A múlt héten valaki azzal hívta ki a rendőrséget Rómában, hogy kiabálást és sírást hall egy lakásból, amikor viszont a rendőrök kiértek, nem találtak mást, mint egy idős házaspárt. Az idősek pedig valóban könnyeztek, de nem azért, mert valami bűncselekménybe keveredtek volna, hanem mert leküzdötte őket a magány és a tragikus hírek.



A 84 éves Jole és a 94 éves férje, Michele azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy senki nem látogatja meg őket és nagyon magányosan élnek, különösen azóta, hogy a szomszédok is vakációzni vannak. - Az élet nem könnyű, különösen akkor, amikor kiürül a város és a szomszédok elmennek nyaralni - írta a Facebookon az egyik rendőr. A járőrök egyébként, hogy enyhítsék az idősek magányát, összedobtak nekik egy spagettit és a közel 70 éve házas párral töltötték az estét.

(CNN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!