Önkielégítő szatírt fogtak a belvárosban, még egy kislánynak is mutogatta magát

Debrecen – A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, aki a nemi szervét mutogatta és önkielégített Debrecen belvárosában.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 17-én 18 óra 15 perc körül Debrecenben, a Piac és az Arany János utcák kereszteződésében több járókelő előtt egy férfi a nemi szervét mutogatta és önkielégítést végzett, majd felült egy kerékpárra, és a helyszínről eltekert. Az esetről egy fegyveres biztonsági őr bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, azonban útközben a Kossuth téren megállította őket egy nő, aki elmondta, hogy kislányával sétált az utcán, amikor egy kerékpárral közlekedő ismeretlen férfi megállt előttük és szeméremsértő módon mutogatta magát, majd elmenekült. A nő gyermeke szemét eltakarta, hogy ne lássa a történteket.

A járőrök adatgyűjtést végeztek az elkövető azonosítása és felkutatása érdekében, majd az Erzsébet utcában meglátták a kapott személyleírásnak megfelelő férfit, aki a rendőrök láttán elfutott. A rendőrök a környező utcákat lezárták és rövid időn belül a Vígkedvű Mihály utcában elfogták a 40 éves férfit. A rendőrkapitányságra előállított T. Istvánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakossal szemben szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –