Önkéntes munkával segít a Jabil

Akt.:
Önkéntes munkával segít a Jabil
Nem áll távol a segítségnyújtás a Jabil kollégáitól: gyűjtenek, adományoznak és önkéntes munkát végeznek évente több alkalommal is. A Jabil Circuit Magyarország Kft. és dolgozói elkötelezettek a közösségek támogatása iránt, augusztusban két önkéntes napot is szerveztek, elsőként egy helyi sportszervezethez látogattak.

A Jabil számára kiemelkedően fontos, hogy olyan szervezetek munkáját támogassa, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmód megteremtéséhez, fenntartásához a fiatalság körében. Ez az oka annak is, hogy a vállalat és a Tiszaújvárosi Kajak – Kenu és Sárkányhajó Egyesület kapcsolata több éves múltra tekint vissza, a Jabil rendszeresen támogatja a sportszervezet tevékenységét.

Augusztus 24-én is egy ilyen akciót valósítottak meg a jabilesek, az egyesület utánpótlás-nevelő centrumában végeztek tereprendezési munkálatokat, készítettek kültéri bútorokat a gyermekeknek, akik itt pihenhetik ki az edzések fáradalmait.

Béke László, az egyesület elnöke elmondta, hogy minden ilyen megmozdulás nagy segítség az egyesület számára.

Kiváló kapcsolatunk mellett is meglepetést és örömet okozott számunkra, hogy a Jabil kollektívájából közel 30 fő döntött úgy, hogy egy napot a környezetünk szépítésére áldoz! Vízitelepünkön folyamatos az építkezés, a fejlesztés, számos olyan feladat merül fel, amelyet nem tudunk vállalkozóra bízni. Amikor közel 30 ember egész nap kitartóan dolgozik, annak azért meg is van az eredménye! Raklapbútorokat készítettek, bejárati kaput alakítottak át, raktárt és terepet rendeztek, takarítottak, az elburjánzott növényzetet irtották, stb. Olyan feladatokat végeztek el, amelyekre nehezen találtunk volna megoldást. Látványos tevékenységükkel követendő példát állítottak az egyesületünkben sportoló mintegy 120 fiatal számára. Lelkiismeretes munkájukat ezúton is köszönjük!

A Jabil az önkéntes munkálatokat partnerével, a Securimasterrel valósította meg.

– PR cikk –

Címkék: , ,