Önkéntes munkával a rászoruló gyerekekért

Akt.:
Önkéntes munkával a rászoruló gyerekekért
A Jabil önkéntes csapata évente ellátogat Girincsre, hogy a sérült gyermekek oktatásával-nevelésével foglalkozó speciális iskolát, az EGYMI-t még otthonosabbá, kényelmesebbé tegye az ott élő, tanuló gyermekek számára.

Az idei az ötödik alkalom, amikor a tiszaújvárosi Jabil munkatársai önkéntes munkát végeznek a girincsi speciális oktatási intézményben, amelynek egy 18. századi épület ad otthont, így mindig elkél a dolgos kéz. Általában tereprendezéssel, játékok felújításával, festéssel, pakolással segítenek, és igyekeznek egyéb módon is támogatni az intézményt. Gyűjtöttek már játékokat a gyerekeknek, és két olyan karácsonyi akció is volt, melynek keretében a jabilesek a sérült gyermekeket ajándékozták meg.

Az intézmény számára nagy segítség, hogy tanévkezdéskor és tanév közben is több alkalommal segítenek a Jabil dolgozói és partnerei is játszótér karbantartásban, festésben, egyéb épületkarbantartásban is. Tanulóink kaptak már többször is személyre szóló ajándékot a dolgozóktól, de az osztályok is a tanuláshoz, játékhoz szükséges eszközöket. Hálásak vagyunk a segítségért, így biztonságos esztétikus környezetben tudjuk fogadni a gyermekeket, tanulókat.” – mondta Kányási Hedvig, az intézmény vezetője.

A mostani alkalommal az angol kertet és a játszótereket rendezték, és a kollégiumi szobákban gondoskodtak a pakolásról, hogy iskolakezdéskor a gyermekeket a megszépült, de jól megszokott környeztük fogadja.

S ha már a vállalat képviselői ott jártak, nem üres kézzel érkeztek: speciális futóbiciklivel és kirakókkal lepték meg a girincsi intézmény tanulóit.

Ez az esemény sem valósulhatott volna meg a Jabil partnerei nélkül, akikkel kiváló kapcsolatot ápol a cég: a SECURIMASTER, az Ebédfutár Kft., a Lolandi Food Kft., az Eurotours Kft. jelentős mértékben járultak hozzá az esemény sikeréhez!

– PR cikk –

 

 

Címkék: , ,