Ön tett idén újévi fogadalmat?

Ön tett idén újévi fogadalmat?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Szilveszter estéjén, az új év első perceiben sokan tesznek fogadalmat a következő évre. Vannak akik, kisebb vannak aki pedig nagyobb célokat tűznek ki. Erről kérdeztük a debrecenieket.

Egy ideig próbálkoztam újévi fogadalmakkal, de általában csak másodikáig tartott, így feladtam, nem is gondolkodom rajta, meg vagyok magammal elégedve – válaszolta érdeklődésünkre Montlika Ádám.

Tett fogadalmat Mándoki Bianka is, de nem sikerült betartania, a negyedik napon már megszegte, de azért nem adja fel, mint mondta, jövőre ismét próbálkozik majd.

Nagy László nem foglalkozik ezzel, szerinte az évforduló semmivel sem különb, mint bármelyik másik nap: ha az ember szeretne valamit elhatározni, ahhoz nincs szükség a szilveszterre, bármikor megteheti – magyarázta.

– Az én újévi fogadalmam az volt, hogy fogyok hat kilót, és sikeresen elvégzem ezt a félévet, és ha minden jól megy, csúszás nélkül befejezem az egyetemet – tudtuk meg Szántó Pétertől.

Minden évben megfogad valamit Szilágyi Beatrix is. Idén azt, hogy minden egyes nap legalább harminc percet áldoz az egészségére, és sportolni fog.

Hornyák Róbert most semmit nem fogadott meg, pedig minden évben szokott, ahogy szerinte majdnem mindenki, akár bevallja, akár nem. Bár – teszi hozzá – többnyire semmi nem lesz a nagy nekibuzdulásokból.​