Ön szerint számít a dalok minősége az Eurovíziós Dalfesztiválon?

Idén Fehérvári Gáborért, azaz Freddie-ért izgulhattunk
Idén Fehérvári Gáborért, azaz Freddie-ért izgulhattunk - © Fotó: 24.hu
Debrecen – Azt latolgattuk, vajon mivel lehet tutira befutni az Eurovíziós Dalfesztiválon. A kinézet a fontos? A tehetség? Esetleg a színvonalas előadás, a minőségi dal? Megkérdeztük az utca emberét, lássuk a válaszokat!


Nagyné Sárdi Melinda úgy gondolja, egy ilyen versenyen a tehetség számít. – Sok tehetséges ember van, de fontos, hogy olyan dalt válasszanak, ami illik a személyiségükhöz. Ha ezt jól adják elő, sokat számít, habár némileg az országuk megítélése is szerepet játszhat – válaszolta.

Nagyné Sárdi Melinda Nagyné Sárdi Melinda ©

– Nem néztem a versenyt, de hallottam róla, természetesen. Úgy látom, hogy inkább a politika az, ami mérvadó, nem egy dalnak a minősége – adta válaszul Kovács Tibor.

Kovács Tibor Kovács Tibor ©

Bartha Kriszta szerint számít a dalok minősége, de a politika is közrejátszik. – Láttam a nyertes produkciót, nem volt rossz, de szerintem nem ő érdemelte – fogalmazott.

Bartha Kriszta Bartha Kriszta ©

Katonka Kata szerint a zene minősége mellett az is fontos, hogy az előadó hogyan adja elő a dalt. – Nagyobb az esélye, ha fülbemászó a darab. A mostani nyertesé nekem nagyon tetszett, szívhez szóló volt.

Katonka Kata Katonka Kata ©

– Szerintem a dal minősége számít, a tehetség, ez alapján döntenek az emberek – mondta Mészáros Lajos.

Mészáros Lajos Mészáros Lajos ©

– Néztem a versenyt, szurkoltam a magyar versenyzőnek, Freddie-nek. Sajnálom, hogy nem nyert, pedig a dal minősége alapján szerintem megérdemelte volna. Úgy gondolom, ha a műsorban hangsúlyozzák a politikamentességet, nem kellene belevinni mégis a politikát. Lehet, ez nem sikerült teljesen – mondta Lovas Szabolcs.

Lovas Szabolcs Lovas Szabolcs ©

HBN-VK | Fotók: Molnár Péter