Asztrológia

2013.06.10. 09:44

Napi horoszkóp - hétfő 2013. június 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön előre eltervezte. Ne engedje azonban, hogy ez a kedvét szegje, tekintse az Ön elé állított akadályokat olyan kihívásoknak, melyek leküzdése csak erősebbé teszi. Bár a végeredmény nem mindenesetben kívánatos, mégsem kell kudarcnak elkönyvelnie. Minden rosszban van valami jó, erre gondoljon. Számos tapasztalattal gazdagodik a mai napon, melyek a későbbiekben még hasznára válnak.

Bika

04.21-05.21

A mai napon megtapasztalja, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig működnek tökéletesen és a kívánalmaknak megfelelően. A legfontosabb, ha valami nem az elképzelései szerint alakul, ne veszítse el a türelmét, inkább vonuljon a háttérbe és figyeljen. Nem kell mindig Önnek irányítani az eseményeket, néha érdemes csak megfigyelőként részt venni bennük. Ilyenkor a felelőssége is kisebb, mely kedvező hatással lehet a lelki állapotára is.

Ikrek

05.22-06.21

Őrizze meg a hidegvérét még akkor is, ha a körülmények nem éppen ebben támogatják. Olyan napnak néz elébe, amikor kicsúszik az irányítás a kezei közül, mindez azonban nem kell, hogy azt jelentse, nem érdemes folytatni. Néha engedni kell, hogy a dolgok alakuljanak, esetleg mások szabjanak új irányt. Bár ez jelentheti azt is, hogy átmenetileg távolabb kerül a céljaitól, de gondoljon arra, minden okkal történik.

Rák

06.22-07.22

Ne csodálkozzon, ha hirtelen népszerű, hisz oly könnyedén fogadja a nehézségeket. Nem hátrál meg még akkor sem, ha egyedül kezd is bele a küzdelembe. Látva az Ön lelkesedését és kitartását már gyorsan gyűlnek a segítő kezek, hisz érzik, a siker kapujában állnak, ha kitartanak Ön mellett. Használja ki ezt a remek alkalmat arra, hogy új ismeretségeket köt, elmélyíti azokat a kapcsolatait, amelyek az elmúlt időszakban alakultak ki.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Többen is a látókörébe kerülnek, ki azért, mert a segítségére siet, amikor elakad, de arra is rá kell ébrednie a mai napon, hogy nem mindenki a barátja, akit eddig annak tartott. Fény derül bizonyos összefüggésekre, melyek megmutatják, kik azok, akik önzetlenül tartanak ki Ön mellett és kit vezérelnek önös érdekek. A csalódás elkerülhetetlen, de nem kell elkeserednie, érdemes néha átértékelni az emberi kapcsolatokat, ennek jött el most az ideje.

Szűz

08.24-09.23

Remekül találja meg a közös hangot mindazokkal, akikkel kapcsolatba kerül a mai napon. Legyen ez azért, mert közös az útjuk, vagy épp ellenkezőleg, a feszültséget köszönheti az illető felbukkanásának, nem veszíti el a fejét, képes a helyén kezelni a szituációt. Végtelen türelmének köszönhetően minden lehetőséget sikerül a saját javára fordítani. Ritkát az ember életében az ilyen napok, érdemes kihasználni.

Mérleg

09.24-10.23

Ne várjon nagy sikereket a mai naptól. Különösen igaz ez akkor, ha szeret irányítani. Most ugyanis nem igazán találja meg a hangot a környezetében élőkkel, így kénytelen elfogadni, hogy vagy egyedül tevékenykedik, vagy átengedve a vezetést, másokat követ. Az egyik megoldás lelassítja, a másik terelőútra viheti. Bármelyiket is választja, megvan az előnye és a hátránya is a döntésének. De az biztos, egyik sem az ínyére való.

Skorpió

10.24-11.22

Válassza meg, kikkel kerül kapcsolatba a mai napon, ugyanis túlzottan engedékeny, így hajlamos lehet olyan kompromisszumokat kötni, melyek nem igazán szolgálják az érdekeit. Könnyen kihasználhatják a jóindulatát, különösen azok az emberek, akik már régóta lesik az alkalmat, hogy Önnek ártsanak. Érdemes megfontolnia, hogy a fontosabb megbeszéléseit elhalasztja, ezzel is csökkentve a rossz döntések kockázatát.

Nyilas

11.23-12.21

Bizonytalan és ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy képtelen döntéseket hozni. Ha mégis erőltetik és elszánja magát, elég egy fél mondat, hogy kártyavárként omoljon össze a felépített ideológia. Pedig nem feltétlenül Ön gondolja rosszul, de képtelen kiállni a véleménye mellett. Elkerülendő, hogy végképp elveszítse az önbizalmát, halassza el a megbeszéléseit és elsősorban olyan tevékenységekbe fogjon, melyek nem igénylik mások társaságát.

Bak

12.22-01.20

Megint egy olyan nap az életében, amikor nem képes szó nélkül tűrni és ellentmondás nélkül elfogadni mások véleményét. Mindez vezethet érdekes beszélgetésekhez, de könnyen előfordul, hogy mások idegeire megy a kötözködésnek tűnő kijelentéseivel. Ha érzi, hogy már a megjelenésekor feszült hangulat uralkodik, ne feszítse tovább a húrt, inkább távozzon anélkül, hogy megszólalt volna, mintsem új ellenségeket szerezzen.

Vízöntő

01.21-02.19

Engedje, hogy mások irányítsák és élvezze, hogy nem Önnek kell meghoznia a döntéseket. Ritka az olyan nap az életében, amikor ennyire gondtalanul sodródhat az eseményekkel. Ilyenkor nem nyomja a vállát a felelősség, így sokkal felszabadultabban tevékenykedhet. Használja ki a gondtalanság e formáját, így még az esti órákra is felszabadult, vidám maradhat. Ez pedig a szűkebb családi körben teremthet békés hangulatot.

Halak

02.20-03.20

Sok hűhó semmiért, ez jellemzi leginkább a mai napját. Feszült, ideges, ahogyan a környezetében majdnem mindenki. Számos vitát köszönhet annak, hogy képtelenek egymást végighallgatni, csak a saját véleményüket hajtogatják, pedig ha egy percre figyelnének egymásra, észrevehetnék, hogy ugyanazt mondják. Ha teheti, szabaduljon ki a négy fal közül és szellőztesse ki a fejét. Ezzel visszanyerheti a nyugalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!