Helyi közélet

2014.10.20. 09:36

Megkérdeztük: Ön hogyan spórol a fűtéssel?

– Leginkább úgy, hogy nem kapcsoljuk be a fűtést. Központi fűtéses 4. emeleti lakásban lakunk, így elegendő hőt kapunk a szomszédos lakásoktól a radiátorcsövön keresztül. 21-22 fokos hőmérsékletnél nem tekerjük fentebb a szabályozót – hallhattuk Bordás Szilviától.

– Leginkább úgy, hogy nem kapcsoljuk be a fűtést. Központi fűtéses 4. emeleti lakásban lakunk, így elegendő hőt kapunk a szomszédos lakásoktól a radiátorcsövön keresztül. 21-22 fokos hőmérsékletnél nem tekerjük fentebb a szabályozót – hallhattuk Bordás Szilviától. – Idén még nem kapcsoltuk be a fűtést. Éjszaka, illetve amikor elmegyünk otthonról, akkor letekerjük a termosztátot – mondta Hallerné Ászai Mária.

– Vegyes tüzeléssel fűtünk. Amennyiben van időnk, akkor begyújtunk, egyébként pedig a gázfűtést használjuk. A férjem nagyon fázós, így a 21 Celsius-fok mindig megvan a házban – árulta el Takácsné Lamperger Jolán.

– Távfűtéses lakásban élünk. Éjszakára letekerem a szabályzót, amikor nappal elmegyünk akkor szintén. Napközben, amelyik helyiségben tartózkodunk ott egy kicsit mindig melegebbet tartunk – fogalmazott Pál Józsefné.

– Gázfűtésünk van. Éjszakára nem kapcsoljuk be, egész nap pedig 21 fokos hőmérséklet mellett tartózkodunk – osztotta meg velünk Vida Miklósné.

– Romániában lakom. Leginkább úgy tudok spórolni, hogy kevesebb gázt használok – válaszolta Albert Gizella.

HBN | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában