Ön szerint kivívja-e a magyar labdarúgó válogatott az Eb-szereplést Norvégia ellen?

Szabó Dominik
Szabó Dominik - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Szabó Dominik úgy gondolja, sikerülni fog a magyar csapatnak megverni a norvégokat. – Váratlan meglepetés lesz mindazoknak, akik nem bíznak a magyar csapat sikerében. Szerintem jól játszik majd a magyar csapat – mondta.

– Örülnék neki, jó lenne, rég volt már erre példa – ezt már Spolarics Viktória válaszolta, hozzátéve, hogy a párjával együtt néznék majd a meccseket, tehát jó lenne, ha kijutna a csapat az Európa bajnokságra.

Spolarics Viktória Spolarics Viktória ©

– Biztos, hogy kijutunk. Norvégia nem olyan kemény ellenfél, mint a dánok vagy a svédek, van esély. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd a meccs – mondta Makai Attila.

Makai Attila Makai Attila ©

– Szerintem nem jutunk ki, nem verjük meg őket. A hazai csapat nem olyan profi, nincs esélyük, a norvégok sokkal jobbak – vélekedett Hartman Dániel.

Hartman Dániel Hartman Dániel ©

Molnár Andor szerint sem fog kijutni a magyar csapat az EB-re: – Túl nagy falat ez nekünk. Legyen úgy, jó lenne, ha nyernének, de szerintem nem fognak.

Molnár Andor Molnár Andor ©

Mikó Kálmán szerint: – Nincs nagy esély arra, hogy kijutunk, de ha mégis ott leszünk az EB-n, ott nem szerepelünk fényesen a csoportkörben. A magyar csapat egyébként is gyengén focizik.

Mikó Kálmán Mikó Kálmán ©

HBN|Fotók: Derencsényi István