Sport

2014.12.11. 15:25

Fradi-verésre, és macigyűjtésre készül a DHK

Debrecen - A debreceni hokisok a ferencvárosi együttessel küzdenek meg pénteken 18 órától.

Debrecen - A debreceni hokisok a ferencvárosi együttessel küzdenek meg pénteken 18 órától.

Muhin Jevgenyij alakulata, a DHK valósággal új erőre kapva szárnyal az utóbbi időben: újonc létére magabiztosan hozza a „kötelezőket” a MOL Ligában, emellett pedig egyre több bravúr győzelemmel lepi meg hazánk hokirajongó társadalmát, ahogyan tette ezt kedden a Miskolc otthonában elért 4–2-es sikerével is.

Jótékony küzdelem

A jó menetelés egy időre bebiztosította a DHK ötödik helyét a tabellán, amelyet elsősorban az eddig begyűjtött 36 pontjának köszönhet. Nem ilyen rózsás a helyzet a Pesterzsébeti Jégcsarnokban, az elmúlt öt találkozón csupán két egységet kapart össze a Fradi.

Az ünnepekhez közeledve egy régi jégkorongos hagyománynak is teret ad pénteken a Debreceni Jégcsarnok, ugyanis a „Dobj egy macit!” akció keretében az első hazai gól után a szurkolók magukkal hozott plüssfigurákat dobálhatnak a jégre. Az összegyűlt ajándékokat a sportolók jótékony céllal ajánlják fel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!