Ön szerint ki ma a legjobb focista a világon?

Megkérdeztük legjobb focista
Megkérdeztük legjobb focista - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Nemrég osztották ki az Aranylabdát, amelyet Lionel Messi kapott, ennek kapcsán szerettük volna megtudni, kit tartanak a debreceniek jelenleg a világ legjobb focistájának.

– Úgy gondolom, Messi a legjobb futballista jelenleg. Az eredményei is mutatják, másrészt neki sikerült megőriznie azt a tisztaságot, amely szükségeltetik ahhoz, hogy valaki naggyá tudjon válni – vélekedett Burai István.

– Tehát a tiszta tekintet, az alázat, a szorgalom a zseniben is megvan, ő pedig zseni. – Számomra a már visszavonult brazil Ronaldo a legjobb. Amikor elkezdtem nézni a futballt, tőle láttam olyan cseleket, amelyek gyorsak és kellően trükkösek is voltak – mondta Dombi Ákos.

Ludasi Krisztián úgy látja, Neymar most a legkiválóbb labdarúgó, bár a csatár nem a kedvence, hiszen a Manchester Unitedért rajong. – Ha a MU-ból választhatnék, a kapus David de Gea lenne az.

– Messi a legjobb játékos – legalábbis Szőllősi Judit szerint. – Most kapta meg az ötödik Aranylabdáját, egyértelmű, hogy ő a csúcs – szögezte le.

– Manchester United-drukker vagyok, ezért onnan választanék valakit, úgy vélem, Wayne Rooney a legjobb. Az idei szezonja eléggé gyenge eddig, mégis nagyon kedvelem a játékát – fogalmazott Nagy Gergely.

– Franck Ribéry a legnagyobb ász, az ő stílusát szeretem a leginkább – mondta Egri Gergő.

HBN