Sport

2016.07.18. 14:56

Csak jönnének már azok a gólok!

Debrecen - Takács Tamás amondó, mindegy, ha védők szerzik is a találatokat, de Zsodinóban tovább kellene jutniuk.

Debrecen - Takács Tamás amondó, mindegy, ha védők szerzik is a találatokat, de Zsodinóban tovább kellene jutniuk.

A Torpedo Zsodino elleni hétközi Európa Liga-kudarc után a Pakssal szemben adódott lehetősége javítania a DVSC-TEVA együttesének, azonban a vasárnapi bajnoki összecsapáson sem sikerült maradéktalanul kiengesztelni a szurkolókat. A zöld-fehérek 1–1-es döntetlent értek el Debrecenben úgy, hogy a Loki kapufákat lőtt és kihagyott egy tizenegyest.

Brusztos meccs volt

A hazaiak találatát jegyző Takács Tamás így értékelte a bajnoki összecsapást: – Nehezen indult számunkra a találkozó, nem játszottunk jól az elején, aztán szerencsére jött a gólom – nyilatkozta a Naplónak a csatár. – A második félidőben hiába egyenlítettek ki a paksiak, belülről úgy éreztem, meglesz a győzelem, azonban kimaradt a büntető és a 92. percben a lécre küldtük a labdát. Persze, eszemben sincs hibáztatni Korhut Misit a kihagyott tizenegyesért, ez benne van a játékban, aki odaáll, az hibázhat is. Inkább brusztos meccs volt, mint sem közönségszórakoztató, úgy tűnik, most ilyen passzban vagyunk, a sok helyzetünkből alig tudunk betalálni, jó volna, ha ez végre megfordulna! – mondta a támadó, aki szerint a csütörtöki kupavisszavágón muszáj volna kilábalni a mostani helyzetükből.



– Akkor sem adtuk volna föl, ha 10–0-ra kapunk ki a Nagyerdei Stadionban a fehéroroszoktól – folytatta a támadó. – A feladat adott, két gólt kell rúgnunk minimum, úgy, hogy egyet sem kapunk. Megvan a célunk: tovább akarunk jutni. Az első mérkőzésen előttem is adódott egy nagy helyzet, sajnos, azt mellé rúgtam. Bízom benne, hogy a visszavágón is oda tudok kerülni a kapu elé, s nem hibázom el a lehetőséget. De természetesen nem lennék csalódott akkor sem, ha mondjuk a belső védőnk duplájával jutna tovább a Loki – tekintett előre a huszonöt esztendős Takács Tamás.

Macedón játékvezető

A piros-fehérek hivatalos honlapja arról tájékoztat, hogy Torpedo Zsodino–DVSC-TEVA selejtezőt a macedón Dimitar Meckarovski vezeti. Két segítője Dejan Nedelkoski és Goce Petreski lesz.

A negyvenegy éves játékvezető 2008 óta tagja a FIFA-keretnek, tehát azóta vezet nemzetközi mérkőzéseket. Több Európa Liga- és BL-selejtező van a háta mögött, de csoportmeccsen még nem dirigált. Ebben a szezonban ez lesz az első európai kupameccse.

HBN


Debrecen - Kemény, brusztos, olykor tetszetős játékot hozó mérkőzésen igazságos döntetlen született.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!