Ön mit szól, hogy a belgákat kaptuk ellenfélül?

Ön mit szól, hogy a belgákat kaptuk ellenfélül?
© Fotók: Matey István
Debrecen – Örülök neki, hogy a belgákkal leszünk, nem például a németekkel, mert őket erősebb csapatnak tartom. Igaz, a belga csapat játékát annyira nem ismerem, de reménykedem benne, hogy nyerni fognak a magyarok – válaszolta Katona Dominika.

– A belgák esélyesebbek, mint mi. Nagyon jól játszanak, kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is. Nem tudom, hogy alakul majd a meccs, bármi lehet, nem biztos, hogy veszítünk – mondta Szabó Zoltán.

– A belgák elég erősek középpályában, fizikailag nagyjából egy szinten vagyunk velük. A portugálokkal tartottuk az iramot, de ez nehezebb meccs lesz – mondta Stefán Erik.

Molnár Dominik bízik a győzelemben: – Szerintem nyerni fogunk, a portugálokkal is nagyon jól játszottunk. Bízok a magyar sikerben – válaszolta.

Szabó Krisztina szintén úgy véli, magyar győzelem lesz: – Nagyon bízok a magyar fiúkban, a portugálok ellen is nagyon jól játszottak, megmarad ez a küzdőszellem bennük.

– Nyerni fogunk. Eddig minden mérkőzésen hatalmas lendülettel játszottak a fiúk, szerintem ez továbbra is így marad – mondta Szabó Nikolett.​

HBN|Fotók: Matey István