Ön mit olvas szívesen?

Ön mit olvas szívesen?
Debrecen – Szépirodalom, szakkönyvek, esetleg valami más? A Debrecen Irodalmi Napok kapcsán megkérdeztük olvasóinkat, milyen könyveket olvasnak a legszívesebben.

Barkóczi Dóra, gyógytornász

bd

Szeretem a régi kötelezőket, főleg Szabó Magdától az Abi­gélt. Emellett szívesen olvasok Kosztolányit, tőle az Édes Anna a kedvencem. Mindig is a klasszikus irodalmat kedveltem.

Fekete Judit, tanuló

fj

Az ifjúsági könyvek, azon belül Leiner Laura művei a kedvenceim. Most is könyvesboltból jövök, ott is ezeket, illetve a kortárs írók könyveit keresem. A sikerlistára is rápillantok.

Tasi Krisztina, gyógytornász

tk

Gyógytornász vagyok, így mostanában leginkább szakmai könyveket olvasok, főleg a mozgáskultúráról és műtéti technikákról. De ha irodalomról van szó, akkor a klasszikusoktól olvasok.

Harangi Viktória, tanuló

hv

A kötelezőkön kívül verses köteteket, ifjúsági könyveket olvasok, de jöhetnek a kortársak is. Az abszolút kedvenc íróm Németh László, de rajta kívül sok más szerző is a listámon van.

HBN|Fotók: Derencsényi István


Debrecen - Színházi és irodalomtörténeti előadásokkal, kerekasztal-beszélgetéssel, kiállítással és kötetbemutatóval várja az érdeklődőket november 6-8. között a Debreceni Irodalmi Napok, melynek fókuszába ezúttal a hitvallás és az irodalom kapcsolata kerül. A hagyományokhoz hűen megrendezik az Alföl...