Ön mit fejlesztene Debrecenben?

Bartha-Tóth Alexandra
Bartha-Tóth Alexandra - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Sokszor közlekedem biciklivel Debrecenben, és azt tapasztalom, hogy nagyon kevés a kerékpárút. Jó volna, ha kibővítenék a kerékpárút hálózatot, hogy több helyen lehessen biztonságosan kerekezni – fogalmazott Bartha-Tóth Alexandra.

Szalóki Eszter szerint az utak állapotát volna szükséges fejleszteni. Megjegyezte, több helyen nem csak az útburkolat, de a járdák is rendkívül rossz állapotban vannak.

Szalóki Eszter

– A külváros infrastruktúrája egyáltalán nem mondható jónak. Az úthálózat sok helyen nincs kiépítve, ami megnehezíti az ott élők közlekedését – fogalmazott Felhősi András.

 Felhősi András

Szalóki Zsuzsa szerint a kulturális életet kellene felpezsdíteni. Mint mondta, a Latinovits Színház a mai napig nem készült el, annak ellenére, hogy szerinte lenne igény rá. Hozzátette azt is, hogy a MODEM-re is jobban kellene koncentrálnia a városnak.

Szalóki Zsuzsa

A belvárost túlságosan felfejlesztették, ezzel szemben a külső területekre nem fordítottak nagy figyelmet. Így elmaradottak, holott azokkal is törődni kellene – válaszolta kérdésünkre Káposztás Gábor.

 Káposztás Gábor

Kovács Attila a sportra fektetné a hangsúlyt, ő az extrémsporthoz nélkülözhetetlen parkokat hiányolja a városból.

Kovács Attila

HBN