Ön milyen munkát végeztetne nyáron a diákokkal?

Ön milyen munkát végeztetne nyáron a diákokkal?
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Még egy szűk hónap áll rendelkezésre a szünidőből, amely a kikapcsolódás mellett a diákok számára némi zsebpénz gyűjtésére is alkalmat ad.

Olyan munkát végeztetnék a diákokkal, amiben jól érzik magukat és szívesen csinálják. Hasznos dolog a diákmunka, hiszen az élet erről szól, hogy dolgozni kell és önállósodni.

lakatos-bettina_Lakatos Bettina, eladó

Semmilyen munkát nem végeztetnék a diákokkal nyáron. Élvezzék a nyarat, pihenjenek és aludjanak. Egy diáknak nem feladata az, hogy dolgozzon vagy segítse pénzzel otthon a szüleit.

dickmann-roland_Dickmann Roland, pszichológus

Hasznosnak találom a nyári munkát. Az unokáim is dolgoznak, így hamarabb eltelik a nyár számukra, emellett pedig sok hasznos tapasztalattal gyarapszanak, amit felhasználhatnak később.

bodo-janosne_Bodó Jánosné, nyugdíjas

A nyári munkás diákok nem a szüleiket húzzák le pénzzel és így önfenntartóak tudnak lenni valamilyen szinten. Mikor diák voltam, eladóként dolgoztam, sok szép élményre emlékszem vissza.

gajdan-dora_Gajdán Dóra, eladó

HBN | Fotó: Molnár Péter


Diákmunkások is dolgoznak nyáron az Agora Tudományos Élményközpontban
Hajdú-Bihar - A program keretében a maximum hatórás, legfeljebb két és fél hónapig tartó foglalkoztatást támogatják. Minimum kétezer diákot kell bevonni június 18. és augusztus 31. között a nyári diákmunka program keretében, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium is támogat. A Hajdú-Bihar Megyei ...