Ön hogy töltötte a húsvétot?

Ön hogy töltötte a húsvétot?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Szórakozás, pihenés és locsolkodás – volt, akiről szódásszifonnal gondoskodtak, hogy el ne hervadjon.

– A barátaimmal elmentünk szórakozni, a szűk családi körben locsolkodtunk, de annyira nem tartjuk ezeket a húsvéti hagyományokat. Nagy készülődés nem volt – válaszolta Deák Szabolcs.

de%e2%94%9cik-szabolcs

Deák Szabolcs

– Én voltam locsolkodni, szeretem a húsvétot, emellett pedig a családdal és barátokkal töltöttem az egész hétvégét, és legalább pihenni is volt most időm – válaszolta Vachter Róbert.

vachter-r%e2%94%9c%e2%94%82bert

Vachter Róbert

Juhász Orsolya elmondta, a családjával állatkertben, moziban voltak, egész napos programokat szerveztek, a locsolkodást azonban kihagyták, mert nem szeretik.

juh%e2%94%9cisz-orsolya

Juhász Orsolya

– Vasárnap letudtuk a családi ebédet és a locsolkodást, hétfőn pedig elmentünk Tokajba, ahol táncházban voltunk, tojást festettünk, tojáskeresést játszottunk, szóval jól telt a nap – ismertette Halász Anna.

hal%e2%94%9cisz-anna

Halász Anna

– A családdal és a párommal töltöttem a hétvégét, filmeztünk, a nagyiéknál nagy családi ebéd volt, nagymamám hagyományos ételeket készített, tizennyolcan voltunk, ott volt mindenki, aki számított – mondta Szász Jonatán.

sz%e2%94%9cisz-jonat%e2%94%9cin

Szász Jonatán

Szabó Klaudia a párjával és annak családjával volt, de a locsolkodás sem maradt el: a barátai szódásszifonnal gondoskodtak arról, hogy el ne hervadjon.

szab%e2%94%9c%e2%94%82-klaudia

Szabó Klaudia

HBN|Fotók: Molnár Péter