Ön fél a repüléstől, volt már rossz élménye?

Ön fél a repüléstől, volt már rossz élménye?
© Forrás: Paramount Pictures
Debrecen – A fenti kérdésre debreceni járókelők válaszoltak, nézzük a válaszokat.

Regele Tünde, egyetemi hallgató

rt

Tartok a repüléstől. Egyszer utaztam repülővel Londonba, az út alatt minden rendben volt szerencsére, de nekem így is bőven elég volt. Félek attól, hogy lezuhan a gép, és ezt félelmet főleg leszállásnál éreztem.

Németh Csaba, informatikus

nc

Egy érdekes élményem volt, amikor New Yorkba utaztam, és volt egy „légzsák”, amikor tíz métert zuhant a gép. Nem igazán fogtam fel, mi történik, persze, ijesztő volt, de attól függetlenül nekem nincs félelmem a repüléstől.

Balázsné Szász Éva, alkalmazott

bse

Életemben kétszer repültem, de tökéletes volt az utazás. Először, amikor elindultunk, volt egy bezártság-fóbiám, de az motivált, hogy a fiamhoz mentem. Semmi probléma nem volt, csak pozitív élményem van a repülésről.

Tóth Imre, autószerelő

ti

Nagyon régen repültem utoljára, még kisgyerek voltam. Annyira nem emlékszem rá. Enyhe tériszonyom van, de igazából attól nem félek, hogy lezuhan a gép. Tervezünk is a közeljövőben egy repülőutat.

HBN|Fotók: Matey István


Debrecen - Nem értenek egyet a jogászok abban, hogy a kényszerleszállás jogi szempontból minek minősül. A légitársaság bocsánatot kér a repülőtéren rekedt utasoktól. A vonatkozó európai uniós rendelet értelmében a késés miatt a repülőtéren rekedt utasok ellátásáról az utassal szerződött légitársa...

Antalya, Debrecen - A törökországi álomnyaralás pillanatok alatt vált valóságos rémálommá az üdülők számára. Indulás után körülbelül 25 perccel pillanatok alatt pánikhangulat tört ki azon a repülőgépen, amely kényszerleszállást hajtott végre a törökországi Antalyából Debrecenbe tartó charterjárat...