Ön érzékeli, hogy csökkent a sertéshús ára?

Ön érzékeli, hogy csökkent a sertéshús ára?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Míg Hajdúböszörményben olykor az utcán is mangalicák szaladgálnak, addig mások kemény pénzekért szerzik be a sertéshúst.

Benedek István, bár tisztában van vele, hogy egy ideje kedvezőbb áron kínálják a sertéshúst, mégsem vesz többet belőle. A tarját szereti, és figyelemmel kíséri a különböző akciókat is.

Benedek Istv+ín

– Természetesen érzékelem, de nem hozott nagy változást az életünkben az árcsökkentés. Nyugdíjasként eddig is kevesebbet tudtam vásárolni egyes termékekből, ez most sincs másképp – mondta Szabó Istvánné.

Szabó Istvánné Szabó Istvánné ©

Erdei Ferenc főként halat, csirkemellet és zöldségeket fogyaszt szívesen, de a sertéshús a kedvence, éppen ezért roppant mód örül neki, hogy olcsóbban lehet hozzájutni.

Erdei Ferenc Erdei Ferenc ©

– A legjobb otthon, magunknak nevelni a jószágot. Amennyiben valakinek nincs erre lehetősége, olyankor is érdemes odafigyelnie, honnan, mit szerez be – vallja Sütő Sándorné.

Sütő Sándorné Sütő Sándorné ©

– Szerintem egyelőre nem érzékelhető, valószínűleg egy-két hónap kell hozzá. Azonban úgy hiszem, utána sem fog ugrásszerűen megnőni a kereslet a disznóhús iránt. Én szigorúan sertéspárti vagyok, nekem nagyon jól jött az áfacsökkentés mondta Hajdú István.

Hajdú Istvánné Hajdú Istvánné ©

Török Erzsébet semmit sem vett észre az árcsökkentésből, ugyanis csak ritkán vásárolnak boltban, hiszen otthon termelik meg a szükséges élelmiszert.

Török Erzsébet Török Erzsébet ©

HBN
hirdetés