Olvasónktól: A járda, ami igencsak megkeseríti az anyukák életét

Olvasónktól: A járda, ami igencsak megkeseríti az anyukák életét
© Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – Május 2-án megjelent egy olvasói levél „Fedett váró nincs, öreg járda van” címmel. Csige Sándorné írta Debrecenből, hogy a Tarján téren a lebontott buszváró helyett egy új, fedett megállót szeretnének. Az írása végén a Földi utcai százéves járdát teszi szóvá, amelyen az oviba, orvosi rendelőbe igyekvők bukdácsolnak.


Én a Sípos utca és a Vágóhíd utca sarkától induló járdára hívom fel az illetékesek figyelmét! Legalább 10-15 méter hosszan járhatatlan a járda: kiálló nagy kavicsokkal borított és rendkívül hepehupás. Gyakran látom, hogy a csak néhány lépésre lévő óvodába igyekvő anyukák a karjukban viszik a gyereküket, mivel balesetveszélyes azon a szakaszon végigmenni. Tehát mindössze 10-15 méterről van szó, de aki nem hiszi, járjon rajta, és utána biztosan igazat fog adni nekem!

– Magi Zsolt László, Debrecen –


Olvasónktól: Fedett váró nincs, öreg járda van
Debrecen – A Szoboszlói úton, a Tarján téren vagy 30 éve volt egy téglából épült, deszka ülőkével ellátott buszmegálló. Aztán lebontották, hogy majd szép újat építenek helyette. Mi lakók, azóta is várjuk!