Olvasói üzenet: “Köszönöm, hogy nem adta vissza a pénzemet!”

Olvasói üzenet: “Köszönöm, hogy nem adta vissza a pénzemet!”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Olvasónk egy üzlet előtt vesztette el pénztárcáját, pénzzel és kártyákkal együtt.

Tisztelt Megtaláló!

„Köszönöm” Önnek, hogy nem adta vissza a pénzemet, kártyákat tartalmazó tárcát, amit az Interspar parkolójában ejtettem el, amikor kiszálltam az autóból, és sajnos, nem vettem észre, hogy leesett. Én, mint nyugdíjas nagymama vagyok a ludas ebben. „Köszönöm” Önnek, hogy ezáltal nem tudtam megvenni a számomra fontos cikkeket, és ezt problémák sora követte.

Eddig reméltem, hogy az emberi tisztesség és becsület még nem veszett ki, de sajnos, hiába. Az Ön egyszeri öröme nekem és családomnak nehezen pótolható, fájdalmas veszteség.

Tegye azt, amit a szíve diktál, és emlékezzen mindig: a becsület ennél jóval több.

– Szabó Andrásné, Debrecen –

(Ha tárca megtalálójának nem sikerült kideríteni a tulajdonos elérhetőségét, és ezért nem juttatta vissza, akkor megteheti a szerkesztőség közvetítésével. Hívja Szabó Katalin újságírót a 06-20-9-662-446-os számon!)0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdetés