Olvasói levél: Verseny és szórakozás a nagyszülőknek

Debrecen – Jól szervezett, gördülékeny rendezésű Ki mit tud?-nak adott helyet október 20-án az Újkerti Közösségi Ház miniszínpada.

Közel két és fél órán keresztül csillogó szemű, a fellépés izgalmától kipirult arcú nagyiknak tapsoltak a jelenlévők.

Mintegy két tucat énekkari, verses, hangszeres és szólóénekes színvonalas produkcióját kellett a zsűrinek minősítenie. A rangsorolás bizony nem is volt könnyű feladat ennyi, már-már profi színvonalú előadás között. Az értékelés alapján első helyezett lett versmondásban Mezősi Leventéné, a kórusok közül a DNYE Őszidők Kórusa produkcióját minősítették az első helyre. A nagy tetszést keltett anziX és a Pikk Dámák kórusa különdíjat nyert, és ugyancsak különdíjban részesült a hangszeres kategóriában a Bá-Ró duó, akik Arany Mikrofon különdíjat kaptak.

Megint bebizonyosodott, hogy jól szolgálják ezek a versengések a szépkorúak szellemi és akár fizikai frissességének szinten tartását.

Az eredményhirdetést követően az anziX zenekar remek hangulatot teremtő zenéjére még sokáig szórakoztak a vetélkedő résztvevői.

– Bánszegi József, Debrecen –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés