Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.23. 20:04

Nem fűtenek mától Kazincbarcikán

<p>Kazincbarcika - Nem fűtenek tovább a mai naptól- április 23-tól - Kazincbarcikán a távfűtéses lakásokban. Az elmúlt három nap átlaghőmérséklete ugyanis meghaladta a 12 C fokot.</p>

A távhőszolgáltató, a Timpanon Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. távfűtési divíziója így leállította a szolgáltatást valamennyi lakásban.

A hivatalos fűtési szezon május 15-ég tart, de  április 15. és május 15. között meghatározott szabályok alapján  melegszenek a radiátorok a kazincbarcikai távfűtéses lakásokban. A  társasház közösséggel megkötött Általános Közüzemi Szerződés alapján akkor áll le a fűtéssel a szolgáltató, ha három egymást követő napon a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 12 Celsius fokot, vagy egy napon meghaladja a 14-et.  A társasházközösségek képviselői április 15. után írásban kérhetik a szerződéstől eltérő leállást, illetve további fűtést, április  15. és május 15. közötti időszakra nézve. Balla Zoltán, a Timpanon Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. divízióvezetője arról tájékoztatta lapunkat: tovább fűtési igényről a társasházak képviselőjétől nem érkezett kérés hozzájuk.

B. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!